Meganeu

Meganeu

1. Les classes de l’Esquí Club Meganeu són col·lectives.

2. No s’admetrà cap nen o nena a classe sense el tiquet de l’abonament corresponent.

3. Els abonaments:

· Són personals i intransferibles.

· Són vàlids exclusivament els dies del calendari del Club i només per la temporada en que hagin estat contractats. En cas de no exhaurir les hores durant la temporada, no s’abonaran ni s’intercanviaran per particulars o altres serveis.

4. Els alumnes hauran de realitzar obligatòriament les hores que corresponguin al seu nivelli en els horaris previstos.

5. Per poder ser admès a les classes, és obligatori fer la reserva i confirmació, mitjançant la pàgina web www.meganeu.com . El Club es reserva el dret d’admissió a classe dels nens i nenes que no hagin fet la reserva abans de les 17 h del dia anterior.

6. L’ús del casc i el peto de seguretat del Club són obligatoris durant les classes impartides pel nostre Club. L'import del peto no es retornarà en cap cas.

7. Tots els nens i nenes han d’estar al punt de trobada 15 minuts abans de l’hora del inici de les classes amb el forfet que li correspongui a cadascun. El Club es reserva el dret d’admetre els nens i nenes que arribin tard.

8. Tots els alumnes inscrits al Club hauran de disposar i obtenir l’assegurança del forfet, o la Targeneu.

9. Els pares estan obligats a recollir els nens amb puntualitat al finalitzar les classes. Fora de l’horari de les classes, el club no es responsabilitzarà dels nens.

10. Els pares hauran d’avisar al professor del grup de qualsevol lesió, malaltia o qualsevol altra incidència que pateixi el nen.

11.El club garanteix en tot cas el servei dins dels dies del seu calendari que està penjat a la web i sempre que la reserva s’hagi produït abans de les 17 h del dia anterior. En cas de que el número d’inscrits a un nivell sigui inferior a 5 alumnes el club es reserva el dret d’incorporar alumnes de nivell similar.

12. El club té la potestat i l’autoritat sobre l’organització, coordinació, distribució dels grups, selecció de nivells, seguretat i ens tots els aspectes tècnics que corresponguin a la tasca professional del club.

13. El club es reserva el dret de suspendre, modificar o aplaçar les classes, si la seguretat del participant ho requereix.

14. Pels integrants de l’equip de competició serà obligatori l’ús de l’uniforme del Club. així com també de disposar de la TARGENEU, la llicència federativa i el forfet d’Alp 2500.

15. No és obligatori fer-se soci del Club per contractar abonaments.

16. El Club es reserva el dret d’admissió de nens que en reiterades ocasions tinguin comportaments ofensius i irrespectuosos.

17. El Club es reserva el dret d’utilitzar la imatge de forma exclusiva i permanent en tots els mitjans de difusió propis.

18. El segons torns de Pista Llarga i Trampolí (a La Molina) i de Iniciació i Perfeccionament (a Masella) estaran subjectes a anul·lació a partir del mes de març en funció del estat de la neu i del numero de participants.

La contractació d’abonaments del Esquí Club Meganeu implica coneixement i acceptació d’aquesta normativa. Aquesta normativa està exposada públicament a la nostra pàgina web i a la nostra oficina.


Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres:
Av. Super Molina S/N 17537 La Molina | T: 972 145 062 / 972 145 119 | info@meganeu.com

Facebook