Meganeu

Meganeu

L’Esquí Club Meganeu ofereix una especial atenció i dedicació en el aprenentatge de l’esquí per els més petits.

Per aquesta raó a creat dins de l’esquí recreatiu, tres programes ben estructurats (Iniciació - Perfeccionament i Tecnificació) i oferim cursets oberts a La Molina i Masella.

La nostra versatilitat i flexibilitat en l’oferta de les classes d’esquí ens converteix en un dels clubs més grans i especialitzats en l’ensenyament esportiu de l’esquí per nens a Catalunya.El nostre sistema, adaptat a les necessitats, dels nostres clients funciona per abonaments d’hores (10, 20, 30, 40, etc.)

El consum d’hores el pot administrar a la seva conveniència durant la temporada. Pot venir quan li convingui en els dies de funcionament del club. Iniciem la temporada pel pont de la Puríssima i finalitzem per Setmana Santa, agafant tots els caps de setmana d’hivern, Nadal i Reis. Només els demanem que reservin abans del dia anterior a les 5 de la tarda (s’ha de fer a través del gestor de reserves).

Les classes d’esquí es realitzen a l’estació de La Molina i/o Masella.

En funció de l’edat i nivell, les classes es distribueixen en tres punts de trobada: Pista Llarga (2 hores de classe); Trampolí (2 o 3 hores de classe); Cap de Comella (4 hores) i Competició (5 hores). Els punts de trobada a Masella els tenim pendents de concretar.

Els horaris són : Iniciació i Perfeccionament (2 torns) de 10 a 12 i de 12 a 14 h, últim nivell de perfeccionament de 10 a 13 h i tecnificació de 10 a 14 h. A partir de principi de Març només hi haurà un torn per Iniciació i Perfeccionament. Us comunicarem anticipadament la data exacta.

Es procura que els grups no excedeixin de 6 alumnes en iniciació, 8 en tecnificació i perfeccionament i 10 en competició.

Els nivells son controlats per constants proves d’aptitud i adjudicació de colors mitjançant braçalets que són obligatoris.

La seguretat, la diversió, l’aprenentatge i l’educació són els pilars en els quals es fonamenta l’esperit del nostre club, dirigit i supervisat per pedagogs, llicenciats i entrenadors nacionals. És obligatori l’ús del casc i petos de seguretat.

Per reforçar la nostra tasca com educadors s’organitza fora del horari de classes un extens programa d’activitats extra - esportives orientades a fomentar el respecte per la natura, el companyerisme, etc.

El nostre club també disposa d’un lloguer de material, descomptes amb forfaits, allotjaments, restaurants, altres activitats d’hivern per tots els nostres socis i simpatitzants.

L’Esquí Club Meganeu és un club de referència internacional havent organitzat per primer cop a Espanya una Copa d’Europa d’Esquí de Discapacitats. Impulsor de la participació per primer cop d’un discapacitat a la cursa de Pirena i promotors del projecte d’accessibilitat a la Molina. El nostre club, mitjançant el suport de la Fundació CENHID, també està especialitzat en l’ensenyament de l’esquí a persones amb discapacitat.

Els socis del Club gaudeixen de descomptes en els forfaits de La Molina i de Masella, tant en el forfait diari com en el de temporada. Aquest últim el tramitem per vosaltres. Podeu trobar el procediment Al document SERVEIS I TARIFES.

Per altra banda també tramitem la TARGENEU que és l’assegurança a pistes de la FCEH.

A més podeu demanar-nos informació sobre el resta de propostes que el nostre club ofereix (Freestyle, Snowboard, Classes Pares (Màsters), Material d’ocasió, Classes d’esquí adaptat, etc.)


Amb la consolidació d’aquesta modalitat de cursets a la carta i oberta durant tota la temporada amb 13 nivells ben estructurats, fa que el nostre club no tingui competència.

 


Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres:
Av. Super Molina S/N 17537 La Molina | T: 972 145 062 / 972 145 119 | info@meganeu.com

Facebook