Meganeu

L’Esquí Club Meganeu amb seu social a l’estació d’esquí de La Molina, fou fundat l’any 2000 amb la ferma voluntat incorporar una nova visió més humanitzada i flexible de la pràctica esportiva.


Sense oblidar la vessant competitiva, el Club neix amb una clara vocació d’especialitzar-se en l’ensenyament de l’esquí per als més menuts i de potenciar decididament l’esqui recreatiu.

Com a Club innovador i adaptant-nos a les necessitats de cada moment hem assolit, amb èxit, reptes de ressò internacional.


L’esquí Club Meganeu a estat pioner en la especialització de l’ensenyament per nens i nenes més petits, capdavanter a Catalunya en l’ensenyament a persones amb discapacitat. Impulsors d’un projecte únic a Europa d’accessibilitat a l’estació d’esquí de La Molina (pista el Busquet i tots els serveis adaptats). Promotor de la participació per primer cop al món, d’una persona amb discapacitat a la prestigiosa cursa de Pirena i organitzador per primer cop a Catalunya i Espanya d’una copa d’Europa d’esquí de discapacitat.

La nostra versatilitat i flexibilitat en l’oferta de les classes, ens ha convertit en un dels clubs més grans i especialitats en l’ensenyament esportiu de l’esquí per a nens a Catalunya.

La nostre entitat es membre de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i de la Federació Catalana d’Esports de Discapacitats Físics


Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres:
Av. Super Molina S/N 17537 La Molina | T: 972 145 062 / 972 145 119 | info@meganeu.com

Facebook