Meganeu

L'essència del nostre projecte esportiu es basa en potenciar la formació integral dels nens en totes les seves vessants com a esportistes i com a persones.

Per aquest motiu el nostre club sempre a apostat mes per la qualitat que per la quantitat.

El nostre Club té quatre prioritats fonamentats
La seguretat
La diversió
L’aprenentatge
L’educació

Per aquest ordre d’importància, sense tampoc oblidar, que com a educadors creiem que hem d’aportar a tots els nostres nens i nenes valors essencials pel seu futur desenvolupament com a éssers humans. Com el respecte per la natura, el treball en equip, la disciplina com a eina d’auto superació, els incentius ens els esforços, la participació, la cooperació, la solidaritat, el respecte en vers els altres, el companyerisme, etc.

Per aquesta raó organitzem trobades, actes, festes i activitats orientades a reforçar aquests aspectes essencials.
Per a nosaltres, la competició no rau en la referència en vers els altres, sinó amb un mateix, i s’hauria de fonamentar com a guia en tota pràctica esportiva.

Desdel inici per nosaltres la humanització de l’esport, el crear un entorn agradable i de companyerisme combinat amb l’esforç i disciplina per millorar tècnicament , són els principals actius del nostre projecte esportiu.Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres:
Av. Super Molina S/N 17537 La Molina | T: 972 145 062 / 972 145 119 | info@meganeu.com

Facebook